Directeur De Brug stopt

zending n Directeur Jan Willem Ypma van De Brug Verslavingszorg heeft besloten zijn dienstverband met De Brug per 31 december te beƫindigen. Hij zal, samen met zijn echtgenote, actief worden in de zending.

Het bestuur van De Brug is Jan Willem zeer erkentelijk voor zijn inzet in de afgelopen jaren.
Mede om zich optimaal op de zending te kunnen voorbereiden zal Jan Willem zijn dagelijkse werkzaamheden op korte termijn beƫindigen. De resterende maanden zal hij zich, op projectbasis, inzetten voor De Hoop in Dordrecht. In de komende tijd zal het bestuur van De Brug zich beraden op de toekomstige invulling van de managementstructuur.


Let op losse tegels

struikelblokken n De gemeente Katwijk waarschuwt voor losse tegels op fietspaden. De tegels komen los te liggen door de langdurige warmte en droogte. Afdeling wijkbeheer controleert de fietspaden en waar nodig is, worden paden gerepareerd. De gemeente adviseert iedereen om gevaarlijke situaties op een fietspad te melden.


K&O Katwijk dicht in zomer

zomersluiting n Het kantoor van K&O Katwijk is in verband met de zomervakantie gesloten vanaf maandag 16 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Informatie over cursussen en cultuur is te vinden op www.kenokatwijk.nl.

Inschrijven voor cursussen en kaarten reserveren voor concerten, poppentheater en Uit-De-Kunst-Bus blijft in de zomervakantie mogelijk via de website.