MotorTourTocht OV Katwijk aan den Rijn

motorrit n Op zaterdag 18 augustus houdt Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn weer een motortocht. De startlocatie van de tocht is De Roskam op de Turfmarkt. De tocht brengt de motorrijder dit jaar naar het gebied Krimpenerwaard en alle mooie landschappen daar in de buurt.

Ook dit jaar is het mogelijk de tour te rijden zoals jij dit wilt. Er zijn drie groepen: eentje met de voorrijder van de organisatie, motorrijders met een eigen voorrijder en een groep die op eigen gelegenheid gaan. De kosten voor deelname bedragen € 20,00 per deelnemende motorrijder of duopassagier, dit is incl. koffie, lunch, en een drankje bij terugkomst in De Roskam.

Inschrijven kan van 16 juli t/m 15 augustus via www.oranjeverenigingkatwijk.nl. Na de inschrijving ontvangt men uiterlijk 16 augustus de GPS route en instructie. Aanmelden op de dag zelf kan ook (kosten € 25,00 p.p.), tussen 7.30 en 08.15 uur in De Roskam. Men krijgt dan geen GPS route en kan gewoon aansluiten bij een voorrijder van de organisatie.

De eerste groep vertrekt om 8.30 uur en is om ca. 16.00 uur weer terug in Katwijk.


Oldtimer Sportauto Boulevard

gezocht n Op zaterdag 25 augustus wordt er door de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn een Oldtimer Sportauto Boulevard georganiseerd. Voor dit evenement is men op zoek naar autoliefhebbers die hun oldtimer-sportwagen die dag aan het publiek willen presenteren.

Bent u in het bezit van een oldtimer sportauto dan willen wij u graag verwelkomen. Wanneer u zich wilt opgeven voor dit bijzondere evenement dan kunt u mailen naar ton@eikelboom.info Inmiddels hebben al bijna vijftig deelnemers zich aangemeld met de meest prachtige auto's. Voor koffie, lunch, hapje, drankje en bedankje wordt gezorgd.
Informatie en aanmelden via www.oranjeverenigingkatwijk.nl


Kaarten Formule 1 Event

Racewagens n Tijdens het Kattukbinse Najaarsfeest, wordt er in de Zanderij op 18 augustus een uniek autospektakel gehouden. De snelste auto's van verschillende topmerken zijn te bewonderen. Vrijwel zeker zal ook het Solar team met hun 'zonneauto' aanwezig zijn.

Voor sponsors wordt er een mooie VIP tribune gebouwd. De bekende broers Tim en Tom Coronel zullen acte de preseance geven en voormalig Formule 1 coureur Jan Lammers geeft een grandioze demo. Voor een hapje en drankje is er een aparte cateringstraat. De demonstraties van Jan Lammers zijn om 10.00, 13.00 en 16.00 uur. Via www.oranjeverenigingkatwijk.nl zijn kaartjes te koop. De prijs is € 2,50 per tijdsblok.