Opening Zomerserie Vredeskerk

Orgel n Organist Arnoud de Groen uit Den Haag neemt op dinsdag 17 juli plaats achter de klavieren van het beroemde Bätzorgel uit 1765 in de Vredeskerk.

De Groen is dit moment is hij organist van de Bethlehemkerk- waar hij een 3 klaviers bespeeld van Vierdag. Hij wordt gezien als een Bachvertolker.
Voor de avond in de Vredeskerk heeft hij gekozen voor een belangwekkend orgelwerk van Bach (E-moll BWV 548); Krebs (Koraaal: 'Ach Gott, erhõr mein Seufzen'; Stanley (Voluntary); Carl Philipp Emanuel Bach (Thema en Solfeggio) ; Alexandre Guilmant (derde Sonate).
Als organist wil je compleet zijn. Dan kun je niet achter blijven als het gaat om improvisatie. Hij is te beluisteren in een uitgebreide improvisatie over het lied 'Kroon Hem met gouden kroon', waarna samenzang.
Vredeskerk Baljuwplein 1. Aanvang 20.15 uur. Jeugdigen t/m 14 jaar hebben vrije toegang. De toegang bedraagt € 7,50. Parkeren Boulevard/Tramstraat.


Zomers Palet

senioren n Op dinsdag 17 juli start het 13e Zomers Palet met de theateropening in De Wilbert.

Met de medewerking van La Musiquette belooft het een hele gezellige middag te worden. Zij brengen een Andre Rieu-achtige sfeer door middel van mooie zang en leuke kleding. De toegang is gratis.

Veel mensen hebben zich al ingeschreven voor de diverse activiteiten. Ook is de kaartverkoop begonnen en inmiddels zijn er al heel wat kaarten verkocht. Kaarten voor alle betaalde activiteiten kosten € 5,00 en zijn te koop bij Huize Callao. Men kan zich hier tevens inschrijven en programmaboekjes krijgen. Kaarten zijn niet inwisselbaar voor geld.

Meer informatie via tel. 4033323 of via frontoffice@welzijnskwartier.nl