Actieweek bij Help ons Helpen

kringloop n Stichting Help ons Helpen houdt een actieweek in haar kringloopwinkel.

Van 10 t/m 15 juli zijn er namelijk grote kortingen in de Kringloop Katwijk op de Katwijkerbroek 49. Mooie Meubels en speelgoed zullen voor de helft van de prijs worden aangeboden. De opbrengst zal ten goede komen voor hulpprojecten in Roemeniƫ, India, Nepal en Malawi.

Voor openingstijden zie kringloopkatwijk.nl


Laat je gegevens niet slingeren

id n De vakantieperiode komt er weer aan: hoe moet je omgaan met hotels en campings die een kopie van je paspoort, ID-kaart of rijbewijs willen maken?

In Nederland mogen hotels en campings niet vragen om een kopie achter te laten. In het buitenland ligt die discussie vaak lastiger, omdat de regels in ieder land anders kunnen zijn.
Vraag in ieder geval waarom er een kopie nodig is. Verzoek of het mogelijk is dat gegevens van je paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs genoteerd worden. Of maak zelf een veilige kopie met de KopieID-app van de Rijksoverheid.


Zingen aan Zee

zangavond n In de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk aan Zee is er tot 5 september wekelijks op de woensdagavond zomeravondzang. Aanvang 20.00 uur (vanaf 19.50 uur voorzang).

De toegang is gratis, wel wordt er bij de uitgang een collecte gehouden voor de onkosten van de zangavonden en voor het evangelisatiewerk op de campings in Katwijk.

Op woensdag 11 juli is er medewerking van soliste Rozanne de Boer.