Er op uit met of zonder hulpmiddel

natuurtocht n Het Welzijnskwartier houdt op woensdag 1 augustus een scootmobieltocht maar dan uitgebreider. Nu doen ook rollators en rolstoelers met of zonder begeleiders mee. Daarnaast ook de rustige wandelaar. De fietsers waren er al bij.

De keuze is gevallen op uitbreiding van het aantal deelnemers om ook anderen mee te laten genieten van dit uitje. Het gaat louter en alleen om de sfeer en gezelligheid. Te voet al of niet met een hulpmiddel wordt onder begeleiding een traject door Katwijk afgelegd wat voor iedereen te doen is, de mooiste plekjes komen in beeld.

De fietsers en scootmobielers leggen een parcours af van nog geen 24 kilometer door schitterend natuurgebied. De praktijk leert dat dit precies de juiste afstand is met de tussenstops die zijn ingepland. Tip: zorg voor een volle accu en neem een oplader mee.

De kosten bedragen € 5,00 incl. lunch. Aanmelding elke maandagmiddag in de Zwanenburg van 14.00-17.00 of bel Maria van der Plas, tel. 06-39871565. Aanmelden op de dag kan maar vol is vol want veiligheid en hulp gaan voor.
Dienstencentrum de Zwanenburg ligt aan de Zwanenburgstraat 62. Vertrek 10.30 uur. De beide tochten eindigen bij Brownies & Downies aan het Noordeinde en om ca 14.00 uur zit de dag er weer op. Kijk op www.aobk.nl of haal de route op in de Zwanenburg.