Afbeelding
Foto:

Ton de Vries fractievoorzitter ChristenUnie

politiek n De fractie van de ChristenUnie heeft Ton de Vries gekozen als voorzitter.

De vacature was ontstaan door het vertrek van Gerard Mostert jr, die donderdag 5 juli als wethouder namens de ChristenUnie is toegetreden tot het nieuwe college. Valkenburger De Vries (59) is sinds 2014 lid van de gemeenteraad en wil zich als fractievoorzitter inzetten voor een blijvend herkenbare, stabiele en betrokken ChristenUnie in de Katwijkse samenleving.
De ChristenUnie heeft 5 zetels in de gemeenteraad en maakt evenals vorige periode deel uit van het college van B&W. Als fractielid wordt Mostert opgevolgd door Ben van der Plas (45).


Tijden Inloophuis gewijzigd

Zomertijden n De openingstijden van het Inloophuis van De Brug zijn i.v.m. de zomervakantie gewijzigd.

Openingstijden van maandag 30 juli tot vrijdag 3 augustus zijn 9.30 tot 14.00 uur.
Openingstijden van maandag 6 tot donderdag 16 augustus zijn 12.00 tot 14.00 uur.

Er zijn geen warme maaltijden, wel is er een mogelijkheid om een broodje of soep te kopen.

Op vrijdag 17 augustus is er een visparty met gasten van het inloophuis en ouderen van de wijkvereniging Hoornes. Deze middag is van 12.00 tot 15.00 uur.


Nieuw lid RvC van Dunavie

commissaris n De Raad van Commissarissen van Dunavie heeft per 1 juli Jeanet van Antwerpen benoemd tot nieuw lid van de RvC. Afgelopen maart startte de huidige RvC de procedure om een nieuw lid te werven.

Door de wisseling van voorzitter en leden in 2017, zocht de RVC in de hernieuwde samenstelling van haar team nadrukkelijk naar een kandidaat met stevige kennis en ervaring op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling. Jeanet van Antwerpen heeft ruime ervaring opgedaan in de zorg als toezichthouder en ruime ervaring als het gaat om verduurzaming van vastgoed en gebieden als ook in samenwerkingsovereenkomsten in gebiedsontwikkeling.