Estafetteloop bij AV Rijnsoever

hardlopen n Atletiekverenging Rijnsoever houdt op vrijdagavond 29 juni voor de vijfde keer de open estafetteloop. Na het succes van voorgaande jaren lijkt ook dit evenement een blijvertje te worden.

Start en finish van deze estafette, waaraan dus niet alleen teams van de AV Rijnsoever, maar ook teams van daarbuiten mogen deelnemen, zijn gelegen op de baan van AV Rijnsoever aan de Olympiaweg. Daar klinkt om 19.00 het startschot. Na de start op de baan van de A.V. Rijnsoever loopt elke deelnemer een ronde van circa 4,4 km over fiets- en voetpaden in Park Rijnsoever . Na terugkeer op de baan volgt daar een rondje over het rode tartan en wordt er gewisseld met de volgende deelnemer.

Elk team moet bestaan uit vier lopers of loopsters. Vanaf zaterdag 9 juni zij de Inschrijfformulieren voor deze estafette zijn te verkrijgen in de kantine van de AV Rijnsoever en bij Running Center Katwijk in de Princedwarsstraat.

Het formulier is te downloaden op de site van de AV Rijnsoever. Op vrijdag 29 juni kun je vanaf 17.30 uur het formulier in de kantine van AV Rijnsoever inleveren en de inschrijfkosten à 16,00 afdragen.