Nieuwe sponsors bij FC Rijnvogels

steun n FC Rijnvogels mag zich verheugen dat voor de komende jaren een aantal sponsors voor ondersteuning van de club hebben gekozen. Afgelopen zaterdag werden de contracten tijdens de Familiedag getekend. Met ingang van het nieuwe seizoen ziet de sponsoring er als volgt uit:

Cornelis Vrolijk B.V. wordt hoofdsponsor van het eerste elftal. Het bedrijf is voor onbepaalde tijd een contract aangegaan.
Wimper XL is een groothandel voor wimpers en wenkbrauwstylisten. Dit bedrijf sponsort Vrouwen 1 ook voor onbepaalde tijd.
TRS de huidige hoofdsponsor, wordt het komende jaar rugsponsor voor het eerste elftal.
Rabobank Leiden-Katwijk verlengt het contract met 3 jaar en wordt rugsponsor van de jeugdteams.
De Katwijkse Apotheek wordt rugsponsor voor alle seniorenteams van de vrouwenafdeling. Zij hebben ook een contract voor 4 jaar getekend.
Sven en Sophie is een bedrijf in been- en ondermode. Zij sponsoren de komende 4 jaar de seniorenteams bij de heren vanaf het derde elftal en lager.
Kluswijs de doe-het-zelf zaak wordt de komende 4 jaar rugsponsor van de lagere seniorenteams. Administratiekantoor Van Kesteren heeft voor 4 jaar een contract getekend voor de kleding van de jeugdtrainers. Plug Meubelen wordt de komende 4 jaar de sponsor voor de G-afdeling.