Morgen is er Street 4 You in de Molenwijk. | Foto: Piet van Kampen
Morgen is er Street 4 You in de Molenwijk. | Foto: Piet van Kampen Foto: Cor de Mooy

Street 4 You komt naar de Molenwijk

welzijnskwartier n Op woensdag 20 juni wordt het een spektakel in de Molenwijk. Op het Cruyff Court vindt van 11.00 tot 16.00 uur de Street4You plaats. Voor jong en oud is er van alles te doen.

Er is voor ieder wat wils. Van knutselen tot sportactiviteiten en van het maken van gezonde fruitspiesjes tot een demonstratie van de politie. Om 11.00 uur trappen we af met een wandelvoetbal demonstratie door het wandelvoetbal seniorenteam uit Katwijk.
Aansluitend is er van 12.00 tot 13.00 uur een picknick op en rond het Cruyff Court. Dus breng uw eigen lunch (en eventueel een kleedje) mee en eet gezellig met ons en uw buren mee!
Van 13.00 tot 16.00 uur zijn er diverse activiteiten voor jongeren. Sporttoernooitjes, gezonde snackbar, dj experience, dans workshop door DC Dance, taekwondo workshops door Best Defence, een authentieke koffie ceremonie, een kinderspringkussen en knutselen met Trefpunt de Molen! Deelname aan alle activiteiten is gratis.

We zijn hard op zoek naar vrijwilligers. Wilt u een uurtje meehelpen of vindt u het leuk om te helpen bij de creatieve activiteiten? Meer info bij wijkwerker Marloes de Mooij op marloesdemooij@welzijnskwartier.nl op tel. 06-13423863.