Zomerbieb met leuke activiteiten

bibliotheek n Onder de titel Zomerbieb biedt Bibliotheek Katwijk vanaf 16 juli, gedurende de zes weken van de zomervakantie, een afwisselend activiteitenprogramma aan voor een breed publiek. Inwoners en bezoekers worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan allerlei leuke en verrassende activiteiten.

In de Zomerbieb komen leesplezier, met nieuwe dingen kennismaken, meedoen en op een ontspannende manier met elkaar iets leren óf maken, samen.
Met het programma van de Zomerbieb hoeft niemand zich deze zomer te vervelen. Een paar voorbeelden: workshops handlettering, robotjes bouwen en programmeren met LEGO, kindertheatervoorstellingen gebaseerd op een prentenboek, een zangworkshop voor volwassenen, voorleesmomenten voor kleintjes, creatieve workshops zoals sieraden maken, wegwijzers maken in Ibizastyle en vaartuigen maken, fotografiecursussen (landschapsfotografie én wildlifefotografie), collages maken voor volwassenen, kindercollege over wie er beter vliegt, speurtocht boekenhelden, een gametoernooi Mario Kart 8, lezing over de Atlantik Wall en nog veel meer.

In alle vestigingen ligt de Zomerbiebfolder klaar die gratis is mee te nemen. Ook is het volledige Zomerbiebprogramma te vinden op de website van Bibliotheek Katwijk: http://www.bibliotheekkatwijk.nl/zomerbieb.html.

De kaartverkoop is geopend. Sommige activiteiten zijn gratis te bezoeken, voor andere wordt een kleine entreeprijs gevraagd en moet je een toegangskaart hebben. Een kaartje kopen kan bij de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg maar ook via www.bibliotheekkatwijk.nl