Afbeelding
Foto: Tiny van der Zwan

Gefeliciteerd!

geslaagd n Na weken van hard blokken en spanning is het nu toch zo ver. Je bent geslaagd! De vlag kan uit. De redactie van de Katwijk Speciaal feliciteert alle examenkandidaten met de behaalde resultaten. Voor wie een herkansing nodig heeft: kop op en veel succes!

Driestar College Leiden

VMBO GL

Corné Beens; Hannah Beens; Jacobine van Dijk; Kees van Duijn; Lisa van Duijn; Jacolise Hovius; Teunis de Jong; Carlijne van der Meij; Emmelie Nelemans; Anouk van der Plas; Lejanda van der Plas; Thirza van der Plas; Erica van Rhijn; Lianne van Rossum.

VMBO TL

Rens van Duijn; Joël Jonker; Gerrit Kloos; Huig van der Meij; Rachel van der Meij; Hannah Nijgh; Adriaan Potters; Willem van Rossum; Bjorno van Scheppingen; Jan van Vliet; Caroline Voorwinden.



Teylingen College,
sector KTS, Voorhout

VMBO-BL

Jasmijn Koning, David Kuijt, Kees-Jan Meijvogel, Ibrahim Najim, Anton van der Plas,

VMBO-KL

Robbert de Groot, Jerrie Jonker, Femke Klinkenberg, Stefan Kuijt, Joost Lamboo, Jay Nijboer, Fijtje de Vreugd,

VMBO-TL

Daniel Verdoes,

Teylingen College, sector Duinzigt, Oegstgeest
VMBO-TL

Kerim Delikaya, Kai Drübe, Joris Dubbeldam, Koen van Egmond, Dirk Parlevliet, Timo Schouten, Iris Verver, Luca Zuidam.

Teylingen College, sector Leeuwenhorst, Noordwijkerhout
Atheneum

Bram van der Ploeg; Anja van Willigen.

Gymnasium

Sam Jansen.

HAVO

Julia Rooijackers; Noëlla Timmers.

Visser 't Hooft Lyceum, Rijnsburg
VMBO-TL

Gaya Anderson: Sanne Bauw: Ajay van Beelen: Gert-Jan van Duijn: Jeffrey van Duijn: Rosalie van Duijvenbode: Jill van Egmond: Jord Grundmann: Stijn Haasnoot: Isa Hartenhof: Lisa Hoek: Thomas Hoek: Kida van der Meij: Tu Lunh Nguyen: Lotte Remmelzwaal: Laura Schaap: Ralph Schoneveld: Aron Vlieland: Elise Vooijs: Merle Wassenaar: Joey Wesseling: Gabriëlle Wolthaus.

Wellant College, Rijnsburg
VMBO-BL

Aurem Anderson; Celine van Duijn; Charlene van Duijvenbode; Justin van Duijvenvoorde; Roos van Eeden; Björn van der Horst; Jasmijn Krassenburg; Miranda Kuijt; Zack van Leeuwen; Tamarah Meijvogel; Jonathan Ouwehand; Thomas Ouwehand; Stephen Rodens; Dennis van Sprang; Gerard de Vries; Kayleigh van Beelen; Davian van Bers; Dennis Cok; Alparslan Davranmaz; Annette Guijt; Thomas Hoek; Lennard Imthorn; Kevin Meijvogel; Martin Ouwehand; Rick Ouwehand; Isa Poot; Dick van Rijn; Hiwaar Sheerwany; Rose Zuijderduijn.


VMBO-GL

Quinty Boogaard; Lindsey Houwaard; Roos Hus.


VMBO-KL

Anne-Fleur Haasnoot; Jacco Haasnoot; William Hoek; Melissa Homan; Anne Houwaart; Naomi Knetsch; Corstian van der Marel; Emma Mulder; Stijn Remmelzwaal; Thomas Varkevisser; Hannah Verburg; Alex van Wijk; Jennifer Wischmeijer; Justin van der Zwart; Melissa van der Bent; Rico van der Bent; Lindsay van Dam; Tessa Eikelboom; Bo van de Groep; Anna Guijt; Karine den Hertog; Paul Hoek; Celine de Mol; Jesse de Mol; Celine van de Noort; Vera Ravensbergen; Lianne van Rijn; Thomas van Rijn; Zaya Sainaa; Rik Stigter; Levi de Vreugd.

VMBO-TL

Job van Dijk; Sander Dijkhuizen; Kim van der Gugten; Klarissa Guijt; William Haasnoot; Sam Harwig; Marieke van Hensbergen; Raul Hoogerdijk; Roos Ravensbergen; Willem Ros; Nikita Ciere; Nicolette van Duijn; Yvette van Duijvenbode; Mathiesh Kandayya; Angel Kerpershoek; Christy Nijgh; Ronny van der Plas; Jakob Pluimgraaff; Jasmijn Schaap; Kim de Vreugd; Nikki de Vreugd; Micky de Winter.

Over deze lijst

De redactie is niet verantwoordelijk voor het al of niet vermelden van namen in deze geslaagdenlijst. Sommige scholen blijven welwillend meewerken aan het aanleveren van lijst met geslaagde examenkandidaten. Andere scholen verstrekken geen gegevens of op zo'n manier dat de redactie afziet van plaatsing. Ontbreken er scholen of geslaagde leerlingen in deze lijst, dan is dit door de diverse en vooral eigen interpretatie door de scholen van de wet AVG die sinds mei geldt. Mochten wel personen in staan, die liever niet vermeld wilden worden, dan ligt de verantwoordelijkheid daarvoor strikt bij de school die de namen heeft verstrekt. Wie er niet bij staat, maar toch in de krant wil, kan een mail sturen naar redactie@katwijkspeciaal.nl


SKR sluit gymseizoen succesvol af

turnen n Sportvereniging Katwijk Rijn (SKR) heeft afgelopen weekend het seizoen succesvol afgesloten. Tijdens zowel de Onderlinge Wedstrijden als bij de toestelfinales van de Distrisctscompetitie werden de nodige medailles in de wacht gesleept.

Op zaterdag 16 juni hield SKR de jaarlijkse onderlinge wedstrijden. "Aan deze wedstrijd deden zo'n 300 jongens en meisjes mee. Er wordt geturnd in verschillende niveaus die onder andere op leeftijd zijn ingedeeld. Zo kunnen de kinderen zich allemaal op hun eigen niveau met elkaar meten. Dat betekent dat er ook veel medailles te verdienen waren," legt Yvonne Buitendijk, hoofd technische leiding van SKR, uit. "De meisjes deden brug met ongelijke liggers, vloer, balk en sprong; de jongens brug met gelijke liggers, vloer, rekstok en sprong."

Dit jaar deden voor het eerst ook de meisjes en jongens vanaf vijf jaar mee. "Die brachten het er goed vanaf," zegt Yvonne. "Ze lieten het publiek en de jury mooie oefeningen zien en wij konden gelijktijdig talentjes scouten. Ook de jongens deden dit jaar voor het eerst met zo'n groot aantal mee. Vorig jaar hadden we er ook een paar, maar dit seizoen zijn wij met het jongensuur gestart en dat bleek een schot in de roos. Het grootste deel van de jongens deed mee. En natuurlijk niet te vergeten ons G-uur, dat inmiddels al een paar jaar succesvol meedraait. Mooi om te zien hoe ze zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. We zijn dan ook heel trots op ze. En niet alleen op het G-uur hoor," lacht Yvonne, "we zijn trots op alle deelnemers. Ze konden zich niet alleen meten met de andere deelnemers, maar ook aan het publiek - dat in groten getale aanwezig was - laten zien wat ze zoal geleerd hebben op de verschillende toestellen."

Toestelfinales

Op zondag 17 juni vonden in Woerden de toestelfinales plaats van de districtscompetitie. Hiervoor hadden zeven SKR-meisjes zich eerder dit seizoen weten te plaatsen. Ook dit was zeer succesvol. De deelnemers wisten vier medailles te veroveren. Geen geringe prestatie, zeker omdat deze meisjes er de dag ervoor al een pittige wedstrijd op hadden zitten. Yvonne: "Het hele seizoen waren de selectiemeiden al succesvol binnen het district en dan het seizoen afsluiten met zo'n succesvol weekend, daar kun je alleen maar van dromen toch? We zijn trots en kijken met het hele trainersteam en ons bestuur terug op een prachtig seizoen."

Afbeelding