Zomermarkt bij Overduin

markt n Verpleeg-, behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin houdt op woensdag 6 juni van 10.00 tot 16.00 uur weer een feestelijke zomermarkt aan de Nachtegaallaan 5.

Een rommelmarkt, roofvogeldemonstratie, kraampjes met allerhande koopwaar en activiteiten voor de jeugd: er is voor iedereen iets te beleven. In het restaurant en in de tuin van Overduin bruist het op 6 juni van de activiteiten. Bezoekers kunnen een gokje wagen bij het rad van fortuin, een visje eten of lekker rondstruinen op de rommelmarkt.

Ook staan er kraampjes met allerlei koopwaar. 's Middags is er een speciaal kinderprogramma en om 15.00 uur een optreden van een majorettevereniging in de tuin.

De opbrengst van de zomermarkt is bestemd voor de dierenweide op het terrein van Overduin en de aanschaf van een interactief communicatiemiddel voor de bewoners, de Cradle.


Kinderkoor uit Oeganda geeft concert

Vredeskerk n Kinderkoor Watoto uit Oeganda toert momenteel door Europa. Het kinderkoor bestaat uit weeskinderen die een nieuwe kans op een toekomst hebben gekregen door Watoto Church.

Op vrijdag 15 juni doet het kinderkoor Nederland aan en zullen zij een gratis concert verzorgen in de Vredeskerk in Katwijk. In het concert Signs & Wonders vieren zij de vreugde van hun redding en bovenal danken zij God door middel van muziek en zang. Het concert begint om 19.00 uur. Zorg dat je op tijd bent, want vol is vol.