Thema-avond bij De Brug

Motivatie n De Brug Midden-Nederland organiseert op maandag 11 juni een thema-avond over 'Motivatie' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De avond zal worden gehouden aan de Schaepmanstraat 1.

Er zal worden gesproken door Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug Midden-Nederland. Het is van belang dat de verslaafde gemotiveerd is om van zijn verslaving af te komen. Er zal op deze avond uitleg gegeven worden over interne en externe motivatie en hoe u als ouder-partner de verantwoordelijkheid hierin bij de verslaafde kan laten.

Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Men dient zich vooraf op te geven bij De Brug, tel. 4033733 of via info@debrughelpt.nl


Vader-Zoondag

actief n Voor stoere vaders met zonen in de leeftijd van 12-20 jaar is er nog plek op de Vader-Zoondag. Een dag om je band met je zoon te verstevigen, en samen ook in gesprek te gaan over God, de hemelse Vader.

Een dag en nacht, waarin de vaders en zonen samen barbecueën, luisteren naar een spreker, zingen en stoere activiteiten doen. Inloop is vanaf vrijdagmiddag 17.30 uur. De vader-zoondag eindigt op zaterdag om 13.30 uur.

De Vader-Zoondag wordt gehouden in de Ichtuskerk, Nachtegaallaan in Katwijk. Deelname: 15,00 euro p.p. Opgave bij Wim Koning, tel. 06-57346382. Vol=vol.

Voor verdere informatie zie Facebookpagina: Vader Zoondag Katwijk.


Themadienst

Dorpskerk n Op zondag 10 juni wordt er om 18:30 uur een Themadienst gehouden in de Dorpskerk.
Voorganger in deze bijzondere dienst zal ds. F. Wijnhorst uit Katwijk aan Zee zijn.


Als thema voor deze dienst is gekozen: "Wees niet schijnheilig, maar schijn als een heilige", Ds. Wijnhorst zal zijn meditatie houden naar aanleiding van Handelingen 5.
In dit Bijbelgedeelte wordt de geschiedenis van Ananias en Saffira beschreven. Hierin zitten verschillende lessen. Over oprechtheid. Over het huwelijk. Over ruimte geven in je leven aan de satan. Over de heiligheid van God.