Thema-avond bij De Drug

Motivatie n De Brug Midden-Nederland organiseert op maandag 11 juni een thema-avond over 'Motivatie' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De avond zal worden gehouden aan de Schaepmanstraat 1.

Er zal worden gesproken door Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug Midden-Nederland. Het is van belang dat de verslaafde gemotiveerd is om van zijn verslaving af te komen. Er zal op deze avond uitleg gegeven worden over interne en externe motivatie en hoe u als ouder-partner de verantwoordelijkheid hierin bij de verslaafde kan laten.

Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Men dient zich vooraf op te geven bij De Brug, tel. 4033733 of via info@debrughelpt.nl


Internationaal koorconcert

concert n De Fonteinkerk is op 2 juni het decor voor een uniek koorconcert.

Het Oslo Waldorf School Girl's Choir is opgericht in 1996. Het repertoire van het koor omvat veel genres, waaronder middeleeuwse muziek, Noorweegse folk, barok, een selectie traditionele en populaire muziek.

Het Nieuw Katwijks Kinderkoor is voor kinderen van ongeveer 8 tot 15 jaar. In het Nieuw Katwijks Kinderkoor leren de kinderen goed, zuiver en meerstemmig zingen. Het repertoire is afwisselend: liederen uit diverse landen, musicals en klassiek. Jeugdkoor Cantar zingt de mooiste songs uit bekende musicals en ander repertoire dat een beetje tussen klassiek en modern in zit. Omdat het koor regelmatig optreedt, wordt er tijdens de repetities ook aandacht besteed aan podiumpresentatie. Dit koor is met name voor jongeren vanaf een jaar of 16 die al wat ervaring met zingen hebben.

Dit unieke concert duurt van 20.00 tot 22.00 uur en is gratis toegankelijk. Na afloop wordt een drankje met een hapje aangeboden.