Afbeelding
Foto:

Kattukse Maestro 2018

dirigenten n Op vrijdag 15 juni organiseert Big Band Plus van DVS 'Kattukse Maestro 2018', een uniek project waarin 4 prominente Katwijkers strijden om de titel Kattukse Maestro. Locatie is het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51.

De vier kandidaten zijn ds. Alblas (predikant Hervormde gemeente Katwijk aan Zee), Nicoline Schuitemaker (directielid Schuitemaker Vis & Horeca), Diederik Schuitemaker (eigenaar First Man Herenmode) en Noël Bergman (eigenaresse Reisburo Noordeinde).

De wedstrijd speelt zich af over drie rondes. In de eerste ronde krijgen de deelnemers een instrumentaal nummer welke speciaal is bewerkt/gearrangeerd door de vaste arrangeur van de vereniging Rob Balfoort.
De tweede ronde is een vocaal geheel. Er wordt van de kandidaten verwacht dat zij het orkest en een samengesteld koor dirigeren. Ronde 3 is dan voor de finalisten en deze kiezen dan nummers uit de speciale finale muziek.

De deelnemers worden beoordeeld door een driekoppige jury. De toegang is gratis. Aanvang 20.30 uur.


Diplomabal bij Dansclub Sjansee

afdansen n Dansclub Sjansee is een groep vrijwilligers die samen met mensen met een verstandelijke beperking gaan stijldansen. Verschillende dansen worden er iedere week geoefend, zoals: chachacha, quickstep, Engelse wals, rumba, tango, paso doble en de samba.

Deze groep van vijftien vrijwilligers zet zich iedere vrijdagavond in om de 50 leden een fantastische avond te bezorgen!
Als slotstuk van het dansjaar houdt Dansclub Sjansee een afdansavond voor de leden en hun vrijwilligers. Hierbij gaan de leden met hun partner hun danskunsten laten zien aan de jury en krijgen hier uiteindelijk een cijfer en een welverdiend diploma voor.
Het diplomabal is op vrijdag 1 juni in TriPodia. De avond begint om 19.30 uur. De zaal is al vanaf 19:00 uur geopend. Deze feestelijke duurt tot 23.30 uur.

Ook vrijwilliger worden? Kom dan een vrijdag kijken in TriPodia van 19.30 tot 21.45 uur.