Street 4 You in de Willy sluiterstraat

straatfeest n Op woensdag 6 juni wordt het één groot feest in de Willy Sluiterstraat. Welzijns-kwartier organiseert samen met enthousiaste buurtbewoners een Street 4 you. Voor jong tot oud is er van alles te doen.

In Katwijk zee vindt Street 4 you plaats in de Willy Sluiterstraat, achter de hoofdbibliotheek. Dit evenement duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Er is voor ieder wat wils. Van de voorrondes van het pannatoernooi tot vossenjacht, haarvlechten, schminken, handlette-ring en noem maar op. Naast jonge DJ-talenten van het Welzijnskwartier geeft muziekvereniging UNI ook een muziekdemonstratie. Ten slotte is Street 4 you een mooie gelegenheid voor buurtbewoners om elkaar te ontmoeten. Dit kan tijdens de bijzondere Eritrese koffieceremonie in combinatie met zelfgemaakte oud-Hollandse snoepjes. Deelname aan alle activiteiten is gratis.

Voor vragen kan je terecht bij Anique van der Klaauw (jongerenwerk) aniquevander-klaauw@welzijnskwartier.nl / 06-34133716 of Marloes de Mooij (wijkwerk) marloes-demooij@welzijnskwartier.nl / 06-43621975.


Inloopavond vereniging HCHWA-D

roskam n Donderdagavond 7 juni houdt vereniging HCHWA-D weer een inloopavond in De Roskam, Turfmarkt 2. Aanvang 20.00 uur.

Inmiddels worden deze avonden al vele jaren goed bezocht. Voor allen die zich betrokken voelen of geïnteresseerd zijn, bieden we in de Roskam de gelegenheid om elkaar onder het genot van een kopje koffie te ontmoeten. Ook is er de mogelijkheid om uw eventuele vragen voor te leggen aan één van onze bestuursleden. De avonden zijn laagdrempelig en informeel.
Nadere informatie op www.hchwa-d.nl