Katwijk Dementievriendelijk

Café n Op woensdag 13 juni vindt er een bijeenkomst van het Alzheimer Café plaats in dienstencentrum Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62. Marike van Vels, projectleider Eenzaamheid & Dementie bij het Welzijnskwartier vertelt deze avond over Dementievriendelijk Katwijk.

Leven met een ernstige ziekte als dementie vraagt om aanpassingen in het leven. Ook als samenleving kunnen we inspelen op de veranderende behoefte van mensen met dementie. In 2017 is er een start gemaakt met het dementievriendelijk maken van de gemeente Katwijk. Wat betekent dat voor burgers als je een dementievriendelijke gemeente bent? Wat is er sindsdien bereikt en wat kunnen we in de toekomst nog verwachten? Marike van Vels neemt ons deze avond mee in het project Dementievriendelijk Katwijk en zal ook de vragen van bezoekers beantwoorden.
Deze bijeenkomst zal de laatste zijn van het seizoen 2017/2018. In september start Welzijnskwartier weer met een nieuwe reeks Alzheimer Café-bijeenkomsten.

Alzheimer Café Katwijk is een ontmoetingspunt voor patiënten, familieleden, hulpverleners, vrijwilligers en overige belangstellenden die meer willen weten over leven met dementie. U bent welkom vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. De bijeenkomst eindigt tussen 21.15 en 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Voor meer informatie kan men terecht bij Corrie van Dijk-Wassenaar van Topaz Overduin, tel. 4056111.