Fancy Fair op De Duinroos

markt n Op De Duinroos, locatie Zanderij aan de Prinses Irenelaan 49 wordt op vrijdag 1 juni een fancy fair gehouden van 15.30 tot 18.00 uur.

Er zijn kraampjes met haring, worst, hamburgers, drinken en suikerspinnen. Er is een verkoop van spullen, bloemen en planten. Dames kunnen hun haar laten invlechten. Er worden 'tattoos' gezet. Er is een rad van avontuur met fantastische prijzen. Een echte DJ verzorgt een disco. In de gymzaal kan men naar hartenlust apenkooien. Bovendien er zijn heerlijke taarten van Heel Duinroos Bakt.

De opbrengst is bestemd voor het opknappen van de aula.


Zangavond Bethelwijk

samenzang n Op zondagavond 3 juni is er weer een zangavond in de grote zaal van de Pniƫlkerk. Dit is de laatste keer voor de zomervakantie.

Er worden liederen gezongen uit de bundel van Johannes de Heer en Opwekking. Dirk van Duijvenbode speelt op het orgel.
In de pauze is er koffie en tijd voor een goed gesprek met elkaar.
De avond begint om 20.30 en rond 22.00 sluiten we deze zangavond. De toegang is vrij, maar er wordt wel een collecte gehouden voor de onkosten.


Kledingverkoop

cgk n Zaterdag 2 juni van 11.00 tot 14.00 uur is er in de Christelijke Gereformeerde Kerk aan het Duinrustplein 10 een tweedehands dames en kinderkleding verkoop.

De opbrengst van deze verkoop zal geheel voor Stichting Labour Ward CHT, ziekenhuis Ghana, verloskundige Heleen Hoek uit Katwijk bestemd zijn. Er is koffie, thee en lekkers voor de kinderen. Tevens is er oppas voor de kleine kinderen.