Sportauto's gezocht

autoboulevard n Het Najaarsfeest in Katwijk aan den Rijn zal dit jaar geheel in het teken staan van de autosport.

In dit kader wordt er op zaterdag 25 augustus een Sportautoboulevard georganiseerd. Voor dit evenement zijn wij op zoek naar autoliefhebbers die hun oldtimer sportwagen die dag willen presenteren aan het publiek.

Bent u in het bezit van een oldtimer sportwagen van minimaal 25 jaar oud en heeft u zin in een gezellige dag, dan willen wij u graag verwelkomen op de Sportautoboulevard.

Wanneer u zich wilt opgeven voor dit bijzondere evenement dan kunt u mailen naar ton@eikelboom.info of schrijven aan Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn, Postbus 379, 2220 AJ Katwijk. Inschrijven kan tot 15 juli.


Koninklijke onderscheiding voor politicoloog Rudy Andeweg

officier n Op vrijdag 18 mei heeft prof. dr. Rudy Andeweg uit handen van burgemeester Henri Lenferink van Leiden een koninklijke onderscheiding gekregen.

Na zijn afscheidssymposium in het academiegebouw van Leiden werd de inwoner uit Katwijk vanwege zijn buitengewone wetenschappelijke en maatschappelijke verdiensten benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Rudy Andeweg wordt alom beschouwd als een van de meest vooraanstaande politicologen op het terrein van kabinetsformaties, besluitvorming in kabinet en parlement, kiesgedrag en bureaucratisering.


Zingend Geloven

zangdienst n Op zondag 27 mei vindt in de middagdienst Vredeskerk Baljuwplein 1, aanvang 17.00 uur, een Zingend Geloven dienst plaats.

De voorganger is Ds. M. Zebregs uit Valkenburg. Het thema is 'Leer ons geloven, Geest van hierboven.' Medewerking wordt verleend door het Cantate Deo o.l.v. Jeroen Bosman. Het orgel wordt bespeeld door de heer W.Guijt. De gemeente zingt liederen uit de schat dat het liedboek geeft uit de eeuwenlange traditie.
Na afloop kan men onder het genot van koffie of thee napraten,