Pop-up spreekuur Welzijnskwartier

infokraam n Wie wil weten wat het Welzijnskwartier allemaal doet kan op vrijdag 25 mei met hen kennismaken op de vrijdagmarkt. Zij staan hier van 11.00 tot 13.00 uur.

Men kan langskomen met vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg, WeHelpen, Team Sociale Ondersteuning en over alle verdere activiteiten van het Welzijnskwartier. De sociaal werkers van het Welzijnskwartier beantwoorden ieders vragen graag. Ook wie geen gerichte vragen heeft, maar graag een keer kennis wil maken met het Welzijnskwartier en wil weten wat zij precies doen is welkom.
Bij deze gelegenheid worden zakjes koffie en thee voor thuis met een kleine versnapering erbij uitgedeeld. Daarin zit ook een kaartje met de contactgegevens. Voor kinderen is er een leuke kleurplaat.
Welzijnskwartier houdt eens per 2 maanden een pop-up spreekuur in de wijk.


Welkom in de Nieuwe Kerk

welkom n Zondag 27 mei zal er om 10.00 uur in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat een 'Welkom in de Nieuwe Kerk' dienst worden gehouden. Ds. F. Wijnhorst zal stilstaan bij het thema: De Heilige Geest verandert mensen! Hij zal aan de hand van de persoon van Joses laten zien hoe de Heilige Geest dat doet en wat de gevolgen zijn voor de persoon in kwestie zelf en voor anderen in zijn omgeving. Na afloop van de dienst is iedereen welkom in Het Anker voor ontmoeting onder genot van koffie of thee. Er is kinderoppas en kindernevendienst in Het Anker.