Cursus PowerPoint in bibliotheek

presentaties n Bibliotheek Katwijk biedt in april een laagdrempelige cursus PowerPoint aan in de bibliotheek aan de Hoorneslaan. Op drie dinsdagochtenden leert u de beginselen van het maken van een mooie presentatie zodat u uw boodschap goed kunt overbrengen.

In een veilige leeromgeving leren de cursisten in drie bijeenkomsten hoe je een PowerPointpresentatie in elkaar zet en opslaat op een USB-stick. Uiteraard leert u foto's invoegen, mooie achtergronden maken en animaties invoegen. Handig voor als u op het werk iets moet laten zien maar ook als u uw kind wilt helpen met een spreekbeurt. U krijgt een handleiding mee naar huis om alles op het gemak nog eens na te lezen.
Onder begeleiding van twee ervaren en geduldige cursusleiders oefenen de cursisten de diverse vaardigheden op de laptops in de bibliotheek. Ook buiten de cursustijden kan er worden geoefend op de computers van de bibliotheek.
De cursus PowerPoint wordt op drie dinsdagochtenden van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever (Hoorneslaan 297) gegeven: 19 en 26 juni en 3 juli.
De kosten bedragen € 25,- voor leden en € 30,- voor niet-leden. Meer informatie bij de cursusleiders Monique Kromhout of Vera van Duijn. Aanmelden kan nu aan de balies van de bibliotheekvestigingen.