Kledingactie voor Dorcas

inzameling n Op zaterdag 26 mei houdt de Bethelwijk de inmiddels in heel Katwijk bekende halfjaarlijkse kledinginzameling.

Van 9.00 tot 15.00 uur staan de vrijwilligers weer met de vrachtauto van Dorcas bij de Pniëlkerk aan de Hoorneslaan, om spullen in ontvangst te nemen.
Het wordt op prijs gesteld als men schone en goede kleding brengt. Ook kinderwagens, speelgoed en bedjes zijn welkom. Een gift voor de transport kosten is zeer welkom.


Festival op De Goerie

primeur n Op zaterdag 19 mei vindt de eerste editie van het Jumpin'Picknickfestival plaats op de Goerie.

Van 13.00 tot 17.00 uur zullen de bands J.E.L. Koest en Let's Folk hun muzikale kunsten ten gehore brengen. Daarnaast zijn er enkele springkussens, klimwand en spellen voor de kinderen. Ook kan men bij diverse Katwijkse ondernemers kunstwerken maken, vlechten zetten, een fotoshoot doen of je laten schminken. Voor de innerlijke mens kan men heerlijke gerechten kopen bij foodtrucks of een lekker drankje bestellen of een geweldige kop koffie kopen bij de Espressobar.
Dit alles heeft Katwijk-Events neergezet in samenwerking met de Goerie , vrijwilligers en geweldige sponsoren.


Inloopcafé Poolster

huiskamer n Elke maandag, woensdag en vrijdagochtend, van 9.30 tot 12.00 uur, is er inloopcafé de Poolster, Poolster 6.

Men is welkom voor een lekker kopje koffie, een praatje, een spelletje doen, krant lezen of een creatieve activiteit. Yogales op de woensdagochtend en tafeltennis. Kosten per ochtend: 0,50 koffiegeld.