Lynn Austin is op maandag 28 mei te gast in Het Baken voor en meet & greet. | Foto: PR
Lynn Austin is op maandag 28 mei te gast in Het Baken voor en meet & greet. | Foto: PR Foto:

Lynn Austin komt naar Het Baken

schrijfster n Ontmoet en groet op maandagavond 28 mei Lynn Austin in Boekhandel Het Baken. Lynn Austin wordt geroemd om haar historische en bijbels-historische romans, waarvan in Nederland inmiddels meer dan 400.000 exemplaren verkocht zijn. Ze is de winnares van meerdere Christy Awards, de meest prestigieuze prijs voor christelijke romans in de Verenigde Staten.

Lynn Austin is een echt familiemens. Een levendig gesprek tussen Lynn, haar moeder en haar 98-jarige oma over de veranderde rol van de vrouw in de loop der jaren, inspireerde haar tot het schrijven van haar eerste grote roman, 'Eva's dochters', waarop nog vele volgden, zoals 'De boomgaard', 'Eigen wegen', 'Toevlucht', 'Dochters van de kust' en 'Land van belofte'. Ook schreef ze een ontroerend verslag van een reis door Israƫl: 'Lopen op het water - mijn zoektocht naar een dieper geloof in het land waar Jezus leefde'.

Het programma van de meet and greet zit er als volgt uit: 19.30 uur: inloop en ontmoeting
20.00 uur: Lynn Austin vertelt over zichzelf en over haar boeken; Gelegenheid voor vragen
20.45 foto & signeermoment; Koffie, thee en wat lekkers; 21.00 uur : verloting goodiebag met o.a. boek Lynn Austin.

Meld je aan voor deze avond via info@hetbakenkatwijk.nl, via facebook of bel 0714013001.
Christelijke boekhandel Het Baken, Secr. Varkevisserstraat 37.


Sport4Hope houdt fietstocht

fietstocht n Doordat Cees de Mooij in 2009 zelf door kanker werd getroffen en in 2014 zijn vrouw Lenneke, kwam Cees in aanraking met de Stichting 'Als kanker je raakt'. Inmiddels is Cees penningmeester van de stichting. Daarnaast is hij ook actief als voorzitter van de sponsoractiviteit ten bate van 'Als kanker je raakt', Sport4Hope genaamd.. Samen met een team fietsfanaten organiseert hij Sport4Hope.


De christelijke stichting 'Als kanker je raakt' wil mensen die door kanker geraakt zijn steunen bij hun vragen omtrent zingeving, vragen rondom leven en dood.
In deze regio wordt binnenkort in De Stal op Kaageiland een een kleinschalige (12 tot 15 personen) ontmoetingsdag georganiseerd met het thema 'Schuilplaats bieden, Schuilplaats zijn'.Er is ook een boek samengesteld door ds. Arie van der Veer, dat men gratis kan bestellen. Lees hierover meer op www.alskankerjeraakt.nl

Fietsroutes

Op zaterdag 16 juni zal het wielerevenement 'Sport4Hope' plaatsvinden. Het evenement bestaat uit drie te fietsen routes, de IJsselmeerroute (260km) en de Randmeren- Veluwe- route.(132 km) Dit jaar is er de vernieuwde recreatieve Gooimeerroute (53km) voor gewone fietsen en E-bikes. Start- en finishlocatie is 'Topsportcentrum Almere'.

Behalve een mooie wielerdag, heeft 'Sport4Hope' dus als doel om sponsorgeld in te zamelen voor de stichting 'Als kanker je raakt'. Iedere deelnemer kan zijn eigen persoonlijke sponsorpagina op de site maken en deze gemakkelijk via zijn facebook, twitter enz. delen.
Enthousiast? ga naar de website www.sport4hope.nl en meldt u aan of deel de pagina op Facebook. Werf zo ook deelnemers voor dit evenement. Ook kan men als bedrijf deelnemen.


Voor sponsoring kan men contact opnemen met Cees of een sponsorbijdrage storten op NL18RABO0308262530 onder vermelding van Sport4Hope.


Het Rijnsburgse team van Sport4Hope. | Foto: PR