Postzegels en ansichtkaarten

Beurs n Zaterdag 26 mei houdt postzegelvereniging Katwijk-Rijnsburg een postzegelbeurs in wijkgebouw 'De Wiek', Fresiastraat 19.

Deze keer worden er niet alleen postzegels, maar ook ansichtkaarten en scheepsfoto's aangeboden. Zoals gebruikelijk is er volop gelegenheid zegels te ruilen, ook zijn er enkele handelaren aanwezig. Tevens kan men de stuiverboeken van de vereniging bekijken. Heeft u nog een oude verzameling op zolder liggen en wilt u weten of dat iets waard is? Kom langs en laat een deskundig lid van de vereniging ernaar kijken. De zaal is geopend van 10.00 tot 14.30 uur.


Winkel Help ons Helpen zoekt vrijwilligers

kringloop n De Katwijkse non-profit organisatie stichting Help ons Helpen is op zoek naar vrijwilligers voor hun Kringloopwinkel.

Deze interkerkelijke stichting helpt sinds 1992 kansarmen, weduwen en wezen wereldwijd. Zij zijn op zoek kunnen naar medewerkers voor één of meerdere dagdelen per week/maand.
Voor meer info kan men mailen naar Koos Meijvogel, de coördinator van de kringloopwinkel, via koosenmaartje@ziggo.nl


Bingo bij DVS

bingo n Op vrijdagavond 18 mei houdt DVS weer een bingo in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51.

Speel mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen, zoals cadeau- en dinerbonnen en win de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.