Under Cover is één van de bands die spelen op OranjeFest. | Foto: PR
Under Cover is één van de bands die spelen op OranjeFest. | Foto: PR Foto:

Feest der herkenning tijdens OranjeFest

Muziekfeest n OranjeFest maakt zich op voor de tweede editie. Na het grote succes van vorig jaar kunnen bezoekers op Koningsdag van 13.00 tot 19.00 uur weer ouwerwets gezellig rocken op het terras van de Branding aan de Voorstraat.

Speciaal voor deze gelegenheid speelt AmpSalad een heerlijke portie vuige en stevige rockcovers met veel swing en groove, maar ook een paar schaarse zwoele momenten en soms een tikje alternatief…

Project M

Coverband Project M is ontstaan uit de Nederlandstalige coverband Altijd Wat. De setlist is verder uitgebreid met toffe, internationale hits en zo is een uitgebreid repertoire ontstaan met niet altijd voor de hand liggende, maar wel altijd bekende nummers. Kortom; een allround coverband voor en door echte muziekliefhebbers die 't publiek en zichzelf graag naar 't zin maken!


Under Cover

Under Cover is een rock coverband uit Katwijk die al heel wat jaren bezig is. De oorsprong van de band is al vanaf 1995. Na de nodige personeelswisselingen staat er nu een dijk van band die uitblinkt in strakke en gedegen optredens met de lekkerste covers uit de rockhistorie.


Refill

De vijfmansformatie Refill covert de allerbeste en vetste rocksongs van de laatste vijf decennia. Van Queen tot Led Zeppelin. Soms wordt er een extra zijstap gemaakt richting de blues, waarvoor de rauwe, gepassioneerde stem van vocaliste Sabine van der Loos zich uitstekend leent.


Al met al meer dan genoeg reden om op Koningsdag gezellig langs te komen op OranjeFest bij de Branding. Hou de Facebookpagina van De Branding/keldertje goed in de gaten voor de laatste updates.


Gezellige drukte tijdens Warme mantel XL

mantel n Op donderdag 12 april, organiseerde het Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning de Warme mantel XL in het Clubgebouw van muziekvereniging DVS. Binnen een aantal dagen was inschrijven al niet meer mogelijk vanwege de vele enthousiaste aanmeldingen van mantelzorgers. Kortom een drukke en gezellige bijeenkomst.


Tijdens de warme mantel XL konden mantelzorgers even ontspannen en kiezen uit verschil-lende workshops. Naast servies schilderen, cupcakes decoreren, nagels en handen laten ver-zorgen en werken met email, was er dit jaar ook speciaal aan de mannelijke mantelzorgers gedacht met een workshop visroken. Rond het middaguur werd er een broodje geserveerd met een kopje soep. De middag werd afgesloten met een drankje en een zelfgerookt vishapje.

"Wat fijn om even iets voor mezelf te doen en andere mantelzorgers te ontmoeten", was een van de vele reacties. Mantelzorgers zijn mensen zoals u en ik, die uit persoonlijke betrokkenheid zorgen voor bijvoorbeeld hun demente partner, hun gehandicapte kind, of een langdurig zieke buurman of collega. Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning wil mantelzorgers op weg helpen om de zorg vol te kunnen blijven houden. Dit doen wij onder andere door het organiseren van bijeenkomsten.

Wilt u ook bijeenkomsten bijwonen van Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning? Schrijft u zich dan bij ons in. Dit kan digitaal via onze website www.welzijnskwartier.nl of telefonisch via de frontoffice 071-4033323.

Afbeelding