De Brug bij Senioren Bethelwijk

Senioren n Op donderdagmiddag 26 april is er in de Pniëlkerk weer een seniorenmiddag van de Bethelwijk. Na het vaste programmagedeelte van Schriftlezing, zang en meditatie is er een presentatie door De Brug Verslavingszorg. Atie Smit, Teamleider Zorg, zal uitleg geven over het werk.

Niet alleen mensen met verslavingsproblematiek kunnen bij De Brug terecht, maar ook degenen die Wmo-begeleiding nodig hebben op het gebied van o.a. dagbesteding, opbouw sociaal netwerk, huisvesting, financiën. Een ervaringsdeskundige zal hierover wat delen. Ook kunnen ouders, partners, kinderen van een verslaafde begeleiding krijgen. Ditta Zwaan, ambulant begeleider, zal dit toelichten en een ervaringsdeskundige zal vertellen welke impact een verslaafd kind heeft in een gezin. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.
Vanaf 14.00 uur inloop met thee/koffie; aanvang 14.30 uur; afsluiting 16.30 uur.


Jeugddienst

dorpskerk n Het thema van de jeugddienst in de Dorpskerk op 22 april is 'Hoelang hebben we nog?'

De spreker tijdens deze jeugddienst is ds. Jongejan. Hij zal spreken over de eindtijd. Denken we eigenlijk wel eens over na of het einde der tijden is begonnen? Wat betekent eigenlijk de eindtijd? Moeten we er bang voor zijn of juist blij mee zijn? Of hebben we eigenlijk nog alle tijd? Romans Twelve zorgt voor de muzikale begeleiding. Dus kom allemaal naar deze gezellig en interessante dienst! Om 18.20 uur begint de samenzang.


Grote verkoop- en ontmoetingsdag

Lydia n De traditionele jaarlijkse verkoopdag, georganiseerd door de plaatselijke hersteld hervormde vrouwenvereniging Lydia, vindt plaats op zaterdag 21 april, van 10.00 tot 14.00 uur op het terrein en in de zalen van de Triumfatorkerk, Piet Heinlaan 9.

Er is verkoop van allerlei goederen, brocante / decoraties, eigen gebakken producten, waaronder taarten, vis, saté en patat. Ook de verkooptafels met vers fruit, eieren en huisgemaakte advocaat en tweedehands boeken, zijn weer aanwezig. In de grote zaal zijn koffie/fris, belegde broodjes en slaatjes verkrijgbaar. Voor de jongere kinderen zijn er spellen en een snoepkraam. Ook zijn er prijzen te winnen bij de enveloppenstand en de stuiverpot. Bloemen / planten en perkgoed – evenals de viskraam - staan op het plein voor de kerk opgesteld.
Er kan weer worden ingeschreven voor een prachtig koffiezetapparaat van een bekend merk.