Afbeelding
Foto:

Cantate Deo huldigt koorleden

jubilarissen n Het Chr. Gemengd Koor heeft op haar jaarlijkse ledenvergadering op 10 april de hieronder genoemde leden in de bloemetjes gezet wegens hun 25- en 40-jarig lidmaatschap.

Dit zijn de dames M. Krayenoord-van der Mey 25 jaar (staat links) en C. Vooijs-van der Plas 40 jaar. Mevr. M. Krayenoord-van der Mey ontving uit handen van voorzitter A. Ketting een zilveren broche als vioolsleutel en Mevr. C. Vooijs-van der Plas een zilveren ketting met een hanger in de vorm van een vioolsleutel. Allebei ontvingen zij ook een boeket bloemen.
De voorzitter hoopt dat deze dames nog lang in staat zullen zijn om samen met de andere leden van het koor te kunnen zingen.
Cantate Deo bestaat in 2018 75 jaar en hoopt dan op vrijdag 12 oktober het Oratorium 'De Schepping' van Johan Bredewout uit te voeren in de Fonteinkerk aan de Willem de Zwijgerlaan. Aan dit jubileumconcert werken mee: Felix Justin piano, Gerda Schoneveld dwarsfluit, Rineke de Wit hobo en de sopraan Jacomina van der Plas.


Boekenmarkt Stichting Help ons Helpen

markt n In de Kringloop Katwijk aan de Katwijkerbroek 49 in Katwijk a/d Rijn, is op zaterdag 21 april een gevarieerde boekenmarkt. Dit gebeurt in het kader van stichting Help ons Helpen. Romans, poëzie, natuurwetenschap, milieu, maatschappij, geschiedenis, filosofie, pedagogiek, theologie en meer; alle boeken worden tegen lage prijzen te koop aangeboden. De Boekenmarkt is geopend van 09.30 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Voor de kinderen is er een springkussen.


Bingo en zang in de Zwanenburg

Senioren n Evenals in maart is ook in de maand april het bingo-spel van de AOBK niet op de laatste vrijdag van de maand want deze is bestemd voor de viering van het verjaardagsfeest van onze koning Willem Alexander. Daarom is de bingo op vrijdag 20 april. Voor slechts €4,- kan worden meegespeeld en ontvangt men ook nog eens 2 consumpties en heerlijke snacks. Op donderdag 19 april komt het Pniël Dameskoor optreden. Aanvang 19.30 uur. De toegang en koffie zijn gratis. Meer info op www.aobk.nl