De Nieuwe Kerk is vrijdagavond en volgende week zaterdagmiddag gevuld met mannenzang. | Foto: PR
De Nieuwe Kerk is vrijdagavond en volgende week zaterdagmiddag gevuld met mannenzang. | Foto: PR Foto: Cor de Mooy

Extra Mannenzang in de Nieuwe Kerk

mannenzang n Op zaterdag 28 april, aanvang 14.00 uur, wordt in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat te Katwijk aan Zee - inmiddels voor het 25ste jaar - een extra editie van de Katwijkse Mannenzangavond worden gehouden.

Vanwege de enorme belangstelling van de voorjaarsmannenzang te Katwijk op vrijdag 20 april, waarbij alle toegangskaarten binnen enkele uren zijn uitverkocht, is besloten om eenmalig een mannenzangmiddag op zaterdagmiddag 28 april te organiseren.

Het programma van deze middag zal identiek zijn aan het programma van 20 april, waarbij psalmen en liederen worden gezongen rond het themalied van deze avond: 'Blijf bij mij Heer want d' avond is nabij'. Een bijzondere editie van de Katwijkse Mannenzangavond, vanwege het 25 jarig bestaan en het feit dat Jaap van Rijn voor de laatste keer het orgel zal bespelen tijdens de voorjaars-mannenzang in Katwijk. Dit zal hij samen doen met Bert Noteboom - de dirigent bij uitstek om de zang in goede banen te leiden. Wij mogen opnieuw uitzien naar een zegenrijke avond, waarbij we mogen zingen om God te verheerlijken.

In het Kerkelijk Centrum Het Anker, aan de overzijde van de Nieuwe Kerk, bestaat de gelegenheid om – voorafgaand aan de zangmiddag – deel te nemen aan de Mannenzanglunch.

Meer informatie hierover staat op www.hervormdegemeentekatwijk.nl

Zoals gebruikelijk is de toegang gratis (inclusief het programmaboekje) een royale bijdrage in de collecteschaal is uiteraard van harte welkom. Wie over een plaats in de kerk wil beschikken wordt aangeraden om tijdig de toegangskaarten te bestellen via www.mannenzangkatwijk.nl

De deuren van de Nieuwe Kerk zullen om 13.30 uur open gaan. Vol is vol, mede vanwege de veiligheidseisen waarbij het niet is toegestaan om losse stoelen te plaatsen in de gangpaden.

De organisatie wil nogmaals erop attenderen dat men ook op vrijdag 20 april de toegangskaarten dient mee te nemen. Zonder toegangskaart kan men de zangavond niet bijwonen.