Zangavond

Dorpskerk n Op donderdag 19 april is er om 20:00 uur een Zangavond in de Dorpskerk.

Vooruitkijkend naar de Koningsdag op 27 april is het thema voor deze avond 'Voor Koning, koning en vaderland'. De samenzang zal worden begeleid door organist Arjan Wolfswinkel. Verder zal de Mannengroep Sion uit Katwijk o.l.v. Cor Varkevisser hun medewerking verlenen.
Het is een goed gebruik geworden, dat leerlingen van de Katwijkse Muziekschool het muzikale intermezzo opluisteren. Dit maal mogen we genieten van het pianospel van Sander van Duijn.
Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten en na te praten.


Bijna honderd mensen van bijna honderd

negenennegentig n De Algemene Ouderen Bond Katwijk ontving een oproep van fotografe Anki Leene om mee te zoeken naar 99 jarige in onze gemeente een verzoek waar we graag aan mee willen werken.

Anki is op zoek naar 99 mensen van 99 jaar uit heel Nederland om deze in een boek te portretteren, niet alleen met een foto maar ook het verhaal achter deze mensen om zo een monument te maken van bijna 10.000 jaar levensgeschiedenis, een geweldig initiatief. Nu zijn er niet veel mensen die 99 jaar worden en ook niet veel mensen van deze mensen die op het internet actief zijn, daarom een oproep aan iedereen om te vragen, heeft u een aanverwante die deze respectabele leeftijd heeft bereikt. De persoon in kwestie moet uiteraard wel zelf in stemmen, dus niet alleen een berichtje ja pietje is 99 jaar en ik heb zijn adres. Indien u iemand kent van deze leeftijd die aan dit geweldige initiatief zou willen meewerken stuur dan een email naar info@ankileenephotography.com of plaats uw bericht op www.aobk.nl