Feestelijke opening badcentrum

openingsfeest n Het Andreasplein, de Princestraat, Voorstraat en Badstraat zijn opnieuw ingericht. Het nieuwe centrum is autoluw, biedt veel ruimte aan wandelend en winkelend publiek en is goed bereikbaar met de fiets.

De Princestraat en het Andreasplein zijn groener geworden en er is ruimte ontstaan voor eilandterrassen. Met het nieuwe Andreasplein heeft het centrum een mooie plek om neer te strijken op een van de terrasjes, elkaar te ontmoeten of te genieten van evenementen.

Iedereen is welkom bij de feestelijke opening op zaterdag 14 april. Voor jong en oud is er een gevarieerd programma. 13.00-14.00 uur - Live muziek van DVS op het Andreasplein; 13.00 uur -Diverse foodtrucks tijdens het foodfest op de Princestraat; 14.00-14.15 uur - Openingshandeling met toespraak en puzzelactie op het Andreasplein; 14.15 uur - Parade door jeugdband DVS, Gratis rondritten in de Zeezijde Express, Speurtocht voor kinderen met Emmet de Bouwer; 15.00 uur: DVS Wehnou speelt een serenade door het centrum; 15.00-17.30 uur - Live muziek van Evening News op het Andreasplein. 17.30 uur - Afsluiting.