The Expired Faces. | Foto: PR
The Expired Faces. | Foto: PR Foto: pr

Poppodium in The Pocket

optreden n Donderdag 12 april worden de pooltafels in Café The Pocket weer omgetoverd tot een poppodium. Het is dan de beurt aan de formatie 'The Expired Faces' om een optreden te verzorgen.

Deze Katwijkse band is in 2014 opgericht onder initiatief van Willem Kuijt (bas & zang) en Jan Hazenoot (gitaar & zang). Vlak daarna kwam drummer Peter Winters erbij. Al gauw werden tientallen songs uit de jaren '60, '70, '80 en '90 gespeeld, waarna besloten werd de band te versterken met een leadzanger. Voor deze rol werd Dirk Plugge benaderd. Met zijn stemgeluid bleek hij de juiste frontman voor de band. Mede door zijn aanwezigheid werd het repertoire aangevuld met enkele oude soul klassiekers uit vervlogen tijden die het thans nog goed doen. Om alle partijen en arrangementen goed te kunnen spelen werd gitarist Volker van Hameren aangetrokken. Het huidige repertoire van laat zich omschrijven als een reis door de popmuziekgeschiedenis.

Op het poppodium van Café The Pocket zal de band een flink optreden verzorgen met 3 sets van 3 kwartier. Een groot gedeelte van hun repertoire zal voorbij komen. De aanvang is 21.00 uur en uiteraard is de toegang weer gratis.