Boekenmarkt

brugghenschool n Op donderdag 19 april houdt de Brugghenschool haar jaarlijkse boekenmarkt. Ook dit jaar worden er weer veel boeken gekocht en verkocht door de kinderen. In de groepen 3-8 kan men terecht voor een divers aanbod, van prentenboeken tot informatieboeken en van strips tot moppenboeken.

Ook opent, in de aula, café de Boekhoek haar deuren, geheel gerund door de leerlingen van de groepen 8. In dit boekencafé kan men gratis limonade krijgen. Koffie, thee en wat lekkers wordt verkocht voor € 0,50. De opbrengst hiervan gaat naar het zendingsproject van de school, World Servants. Een ieder is welkom van 15.00 tot 15.45 uur.


Kaartavond in De Roskam

klaverjassen n In het kader van Koningsdag organiseert Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn op vrijdag 20 april een koppelklaverjasavond in De Roskam aan de Turfmarkt. De organisatie is in handen van Klaverjasvereniging Oude Rijn. De avond begint om 20:00 uur. Er zijn prachtige prijzen te winnen en na afloop is er een verloting.


Vakantiecursus Duits bij K&O

cursus n Gaat u deze zomer naar een Duitstalig land op vakantie en wilt u uw kennis van de Duitse taal nog wat opfrissen? Dan is deze korte cursus zeer geschikt.

Aandacht wordt besteed aan: aangifte doen, ziekenhuis, eten, boodschappen doen. Natuurlijk is er wat voorkennis nodig. Schrijf u snel in, u krijgt er geen spijt van. De cursus kost € 55,00 voor 6 lessen. Start dinsdag 15 mei, van 19.30 tot 20.45 uur. Inschrijven via
www.kenokatwijk.nl en bij K&O Katwijk, Sluisweg 16