Gebed voor Stichting PIEK

doorstart n Een paar weken geleden is het bericht uitgegaan dat het bestuur van Stichting PIEK besloten heeft om te gaan stoppen met haar activiteiten. Op dit bericht zijn heel veel reacties gekomen en hiertussen zat tevens de vraag of er misschien toch een doorstart gemaakt kan worden.

Stichting PIEK is in 2002 opgericht om mensen met het evangelie in aanraking te laten komen door middel van evenementen zoals de Kerstwandeling, Gospelbeach en de Passion. Het is opgericht vanuit de visie dat de verschillende christelijke kerken en gemeenten binnen Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg tot een bloeiende samenwerking komen op het gebied van interkerkelijke evangelisatie.
Ze willen graag in contact komen met mensen die dat doel ondersteunen en met ons mee willen bidden om te kijken of er iets mogelijk is, om zo te ontdekken wat Gods plan verder is met deze regio in combinatie met stichting PIEK.

Wie zich aangesproken voelt is welkom op de gebedsavond op vrijdagavond 20 april om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Het adres is Roversbrugpad 6. Meer informatie is te verkrijgen bij Cees Krijgsman, ckrijgsman@hetnet.nl


Historische Katwijk Guidetour

Rondwandeling n De Historische Katwijk Tour is een vooruitstrevend plan en initiatief van Katwijk-Events, een onderneming van Esmeralda de Jong.

Het plan afkomstig van allerlei city guidetours uit alle steden in Nederland en Europa de Gidstour Historisch Katwijk en mede door een van de organiserende gidsen, o.a. Jan de Vreugd, ontstaan. De Guidetour wordt mede ondersteund door Katwijk Marketing dhr. P. de Vries, VVV Katwijk Mevr. M. Krijgsman, Katwijks Museum dhr. L. Roosjen en de plaatselijke Katwijkse Middenstand rondom de route.
Start.vanaf en op 14 april gaat deze gidstour van start. Onder leiding van Esmeralda de Jong zal het gidsteam van Katwijk Events, elke zaterdag in de maanden april, mei, juni, juli, augustus en september vanaf 9.45 uur starten van Cafe de Branding aan de Voorstraat 12 naast Hotel Noordzee.


Tweede editie OranjeFest

rock n Na het succes van vorig jaar komt OranjeFest weer terug. Op Koningsdag wordt het van 13.00 tot 19.00 uur weer ouderwets rocken op het terras van de Branding aan de Voorstraat, middenin het centrum van Katwijk, tussen al het feestgedruis. De beste rockcoverbands die de regio te bieden heeft, staan die middag op het podium. Met Ampsalad, Project M., Undercover en Refill heeft het festival een line-up om van te watertanden. Alle bands zijn gespecialiseerd in het spelen van populaire rockcovers, van ZZ Top tot AC/DC.