Verkoping Damaris

markt n Vrouwenvereniging Damaris houdt op zaterdag 7 april van 10.00 tot 15.00 uur haar jaarlijkse verkoping in het Maranatha centrum aan de Poolster.

Er is weer van alles te koop, planten,kraamcadeautjes, taarten, landelijke woonaccessoires etc. Er zijn weer mooie prijzen te winnen. Bovendien wordt er op locatie vis gebakken. De opbrengst is voor de Gereformeerde Zendingsbond.


Bijeenkomst NVVH

papageno n Aaltje van Zweden is op 10 april bij ons te gast bij het Koninklijke NVVH-Vrouwennetwerk Katwijk. Zij heeft een boek geschreven met de titel ´Om wie je bent´.

Het is het autobiografische verhaal van Aaltje van Zweden. Ze vertelt openhartig over haar leven, haar moeilijke jeugd, haar huwelijk met de wereldbekende dirigent Jaap van Zweden en haar kinderen. De geboorte van haar jongste zoon die autistisch is had én heeft een grote impact op het gezin. In 1997 hebben ze de Stichting Papageno opgericht om kinderen en jongeren met autisme te helpen. Boekhandel van der Meer is aanwezig voor de verkoop van het boek en Aaltje van Zweden zal signeren.

De ochtendbijeenkomsten van Koninklijke NVVH-Vrouwennetwerk Katwijk, zijn elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in de grote zaal van Tripodia, Hoornesplein 155. Koffie en thee staan vanaf 9.00 uur klaar.


Thema-avond bij De Brug

Verslavingsgedrag n De Brug Midden-Nederland organiseert op maandag 9 april een thema-avond over 'Verslavingsgedrag en de omgeving' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De avond zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1.

Er zal worden gesproken door Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug Midden-Nederland. Een verslaafd persoon vertoont verslavingsgedrag en voor de omgeving is het vaak lastig hier adequaat mee om te gaan. Leer hoe u dit verslavingsgedrag kunt herkennen en hoe u hier het beste op kan reageren.

Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Men dient zich van te voren op te geven via tel. 4033733 of info@debrughelpt.nl