Workshop sieraden maken

schelp n Op maandag 16 april wordt er in buurtcentrum de Schelp een workshop 'sieraden maken' gegeven. De workshop begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur, vanaf 19.15 uur is de zaal open. De kosten voor de workshop bedragen € 5,00 inclusief alle materialen en een informatieblad met tips om zelf sieraden te maken.

De workshop wordt gegeven door Yvonne Bruningmeijer. Er wordt gewerkt met parels, glaskralen, hout, Swarowski-kristal, zelfgemaakte kralen van Fimo klei etc. Je kunt ook kapotte sieraden meenemen of sieraden die je niet meer draagt, met behulp van Yvonne kan het sieraad gerepareerd worden of kan er een nieuwe creatie van gemaakt worden. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen, zodat er voldoende persoonlijke begeleiding en aandacht is voor de deelnemers. De workshop wordt gegeven in Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1.

Meer informatie of aanmelden bij Yvonne Bruningmeijer, tel. 06-29484626, email: yvmabr@gmail.com of met buurtcentrum de Schelp, tel. 8894461, email: deschelp@welzijnskwartier.nl Aanmelden kan tot 12 april


Hoogbegaafd

Lezing n Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Rijnsburg organiseert op 17 april een interactieve lezing over het opvoeden van hoogbegaafde kinderen.

Marieke van der Zee, trainer en coach en schrijfster van 'Help! Mijn kind is hoogbegaafd' laat tijdens de lezing zien op welke manier de rol van ouders van hoogbegaafde kinderen anders is dan voor andere ouders. De lezing vindt plaats op dinsdag 17 april a.s. van 19.30-21.30 en kost € 5,- p.p. Aanmelden kan via www.cjgkatwijk.nl