Disco 30 plus met Maribel Top 10

disco n Zaterdag 14 april kunnen de oudere discogangers hun herinneringen weer ophalen uit tijd dat ze uitgingen naar de oergezellige discotheek. In De Roskam is er dan weer een nieuwe editie van Disco 30 plus.

De bekendste DJ die in de Maribel draaide was Hans Versnel, die ook wat landelijke bekendheid in Nederland had met enkele Top 40 hits en zijn commentaar, samen met Jack van Gelder, bij het programma Ter land, ter zee en in de lucht.

Op 21 november 2015 was hij te gast in Huys te Britten. Hij draaide toen de Maribel Top 10 met zijn meest favoriete platen. Helaas is Hans vorig jaar overleden. Ter nagedachtenis wordt op 14 april zijn Top 10 weer gedraaid. De Maribel Top 10 staat u op Facebook (Disco 30 Plus Katwijk).

Er is ook veel muziek uit de jaren '90 en een knipoog naar de moderne muziek.

De zaal gaat om 20.30 uur open. DJ Arie van Rooijen draait tot 21.15 uur rustige muziek uit de jaren '60. De zitplaatsen zijn beperkt.

Kaarten zijn te koop voor 5 euro bij de Shell-de Jong aan de Julianalaan. Via de mail bestellen kan ook op arievanrooijen@hotmail.com. Aan de deur betaalt men 7,50 euro. Zie ook Facebook Disco 30 plus Katwijk