Tweede Puberbeurs in Vakcollege Rijnmond

cjg n Pubers worden zelfstandig en hebben een duidelijke mening. Maar pubers zijn ook op zoek naar zichzelf. Voor veel ouders kan opvoeden een uitdaging zijn. Om ouders en professionals te informeren en te inspireren, wordt er twee keer een Puberbeurs georganiseerd in gemeente Katwijk. Op 6 maart werd de eerste avond gehouden. Op dinsdag 10 april wordt de avond nog eens gehouden.

Deze tweede avond is op het Andreascollege, vakcollege Rijnmond, Louise de Colignylaan 2 van 19.30 tot 21.45 uur. De toegang is gratis. Wilt u zich wel aanmelden? Dit kan via cjgkatwijk@ggdhm.nl

Op dinsdag 6 maart werd op het Visser 't Hooft Lyceum in Rijnsburg de eerste informatieve Puberbeurs gehouden. De thema's waren: 'Puberbrein, Gamen en sociale media'. In samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin gaf theatergezelschap 't Lev op inspirerende wijze een andere kijk in de wereld van pubers. De belangrijkste thema's die terugkwamen in de voorstelling waren de ontwikkeling van het puberbrein, gamen en inactief gedrag en sexting. De opvoedkundige onderwerpen die aan bod kwamen waren regels stellen en afspraken maken, aandacht voor het gewenste gedrag, complimenten geven, kind aanspreken en corrigeren.