VVV-kantoor is weer zes dagen per week open

toerisme n Net als in 2017 werkt Katwijk Marketing met Steeds aan Zee samen om een fysiek informatiepunt voor bezoekers te realiseren in Katwijk. Vanaf 1 april is het VVV-kantoor aan de Wilhelminastraat 9 weer zes dagen per week open.

Natuurlijk speelt het internet een belangrijke bron van informatie over het lokale recreatieve aanbod voor inwoners, bezoeker en toeristen. Steeds vaker willen gasten, als ze eenmaal 'op locatie' zijn hun mobiele telefoon gewoon lekker uitzetten. In het VVV-kantoor in Katwijk wordt daar uiteraard op ingespeeld. Er zijn 'ouderwetse' fysieke materialen, zoals folders en plattegronden beschikbaar. En de persoonlijke ontvangst en advisering staat er hoog in het vaandel.

In de eerste maanden van het jaar werkt Katwijk Marketing achter de schermen hard aan de actualisatie en ontwikkeling van eerder genoemde promotiematerialen. Inmiddels zijn de meeste daarvan geprint, uitgeleverd en in het VVV-kantoor te vinden. Op 14 april staat de officiële feestelijke oplevering van het nieuwe centrum op de planning, in mei volgt dan nog de enthousiaste opening van het badseizoen. Maar op de kantoren van VVV Katwijk en Katwijk Marketing is het seizoen eigenlijk al begonnen – het aantal informatieaanvragen neemt nog iedere dag toe.

Vanaf 1 april is het kantoor aan de Wilhelminastraat weer 6 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag kunnen gasten van 10.00 tot 17.00 uur binnenlopen, op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Behalve toeristen, kunnen ook bezoekers en bewoners terecht voor brochures, kaarten, tips over uitstapjes en andere informatie. Ook voor de nieuwe VVV Cadeaukaart.


Koffieochtend

Koffie n Iedereen is welkom voor een ochtend gevuld met gezelligheid en goede gesprekken op woensdagochtend 28 maart vanaf 10.00 uur. Dit onder het genot van een bakje koffie of thee. 'De Fontein', Willem de Zwijgerlaan 1a.