SSO Katwijk houdt jaarvergadering

sso n Het bestuur van de Stichting Sport Ondernemersfonds Katwijk (SSO Katwijk) organiseert jaarlijks een vergadering voor (vertegenwoordigers van) de 75 Katwijkse sportverenigingen en instellingen.

Een (jaar)vergadering waarin wordt terug geblikt op het jaar 2017 en vooruit wordt gekeken naar het jaar 2018 In deze vergadering wordt het financieel jaaroverzicht cq. de inkomsten uit het Ondernemersfonds Katwijk (zogenaamde trekkingsrecht) en de gedane uitgaven gepresenteerd.
Ook wordt er een overzicht gegeven van de projecten en doelen die SSO Katwijk financiƫel heeft ondersteund. Tot slot wordt gesproken over mogelijke nieuwe projecten voor 2018, gefinancierd door SSO Katwijk, ten behoeve van de gehele Katwijkse sportsector.
Voor meer informatie: www.ssokatwijk.nl.

In de afgelopen week hebben alle Katwijkse sportverenigingen en instellingen al een uitnodiging ontvangen voor deze (jaar)vergadering. De vergadering wordt gehouden op donderdag 5 april a.s. aanvang 20.00 uur. Locatie: Rabobank, Rogstraat 2.


Bingo in de Zwanenburg

Bingo n Aanstaande vrijdag is er een bingo in de Zwanenburg. Dit is in afwijking van de normale laatste vrijdag van de maand.

Volgende week is het Goede Vrijdag en wordt er geen bingo gespeeld, de bingo middag wordt als vanouds druk bezocht en het zou bijzonder sneu zijn door deze omzetting de bingo van de maand maart te moeten missen. Vrijdag 23 maart en de aanvang is 14.00 uur.