Stille Week in de Dorpskerk

lijdenstijd n Vanaf maandag 26 maart begint in de Dorpskerk van Katwijk aan den Rijn de zogenaamde Stille Week. Een periode om even stil te staan bij datgene wat Jezus voor ons deed.

Vanaf maandag is er elke avond in de Dorpskerk een kort avondgebed. Tijdens deze korte diensten denken we met na over het lijden van Jezus, Zijn strijd en Zijn overwinning. Alle gebeden worden geleid door predikanten die verbonden zijn met onze gemeente in Katwijk aan den Rijn of er woonachtig zijn. Voorts worden de gebeden afgesloten met een, vanuit de 13e eeuwse doopkapel, gespeeld Passielied. De samenkomsten zijn van 19.30 tot 20.00 uur.


Paasviering COBK

paasmiddag n Op dinsdag 27 maart houdt de COBK de paasmiddag in het Anker aan de Voorstraat. De aanvang van deze middag is om 14.00 uur, maar om 13.30 uur staan de deuren al open.

Het programma zal gevuld worden met meditatie door ds. D.M. Heikoop, gedicht, koor- en samenzang en Marijke Hoek zal een een mooi paasverhaal voorlezen.
De middag wordt besloten met een gezamenlijke broodmaaltijd.
Alle leden, maar ook belangstellenden zijn welkom. Nieuwe leden kunnen zich opgeven bij de heer M. van Beelen, Prinses Margrietlaan 8, tel. 4021593.