Afbeelding
Foto:

Bruidsshow in Surf en Beach

beurs n Op zaterdag 7 april houdt de Bruidshoek uit Leiden alweer voor de achtste keer de Bruidsbeurs Katwijk. Dit jaar hebben is er de primeur om in een geheel nieuw gebouwde Surf en Beach op het strand te gast te zijn.

Deze beurs is inmiddels een begrip in Katwijk en omstreken en heeft al voor enorm veel gelukkige bruidsparen als leidraad gediend voor een geweldig huwelijk. Kom gezellig langs en laat je inspireren door de vele standhouders en win prachtige prijzen voor de huwelijksdag. Men kan ook blijven lunchen en de dag afsluiten met een romantische strandwandeling. Meer informatie staat op www.facebook.com/bruidsbeurskatwijk. Surf en Beach is gelegen aan de Boulevard Zeezijde 9.


Zangavond Rehoboth

paaszangavond n De wijkgemeente Rehoboth van de Hervormde Gemeente houdt op woensdag 28 maart een zangavond. Het is vlak voor Goede Vrijdag en Pasen. De liederen zullen dus ook in dit teken staan.

Naast zang, overdenking en een gedicht is er uiteraard ook weer koffie en tijd voor samenzijn. De deuren van het Maranathacentrum aan de Poolster staan vanaf 17.45 uur open en de avond zelf begint om 20.00 uur.


Kom en Prijsdienst

Dorpskerk n Ds. C.G. Kant zal op zondag 25 maart voorgaan in de Kom en Prijsdienst. De aanvang van de dienst in de Dorpskerk is 18.30 uur.

Het thema voor deze Kom en Prijsdienst heeft betrekking op "de kennis van goed en kwaad".
Aan de hand van het scheppingsverhaal uit Genesis 2 en het gezicht op de nieuwe hemel en de nieuwe aarde uit Openbaring 22 zal ds. Kant hierover een boeiende meditatie houden.

Rond het thema heeft de voorbereidingscommissie een liturgie met passende liederen uit diverse zangbundels samengesteld.
De muzikale leiding zal deze avond in handen zijn van Cees Wassenaar.
Verder zullen Arjan Hogewoning op de Klarinet en Gijs van der Plas op de Basgitaar deze dienst muzikaal opluisteren.