Passie- en paasviering Rehobothwijk

Paasieviering n Op de avond van Witte Donderdag (29 maart) houdt de Rehobothwijk een sfeervolle viering met broodmaaltijd die in het teken van Passie en Pasen staat.

Bij het thema Pasen – Verlangen, leven en hoop zijn toepasselijke bijbellezingen en mooie liederen gekozen. Ook is er zang van een gelegenheidskoor. De overdenking wordt verzorgd door ds. D.M. Heikoop. Muzikale medewerking wordt verleend door Floor van Rijn en Alida van Duyvenvoorde.

Iedereen is van harte welkom op 29 maart, om 19.00 uur (deur open vanaf 18.30) in het Maranatha Centrum aan de Poolster. I.v.m. de organisatie van de broodmaaltijd kan men zich tot maandag 26 maart aanmelden voor deze avond, bij Hubertha van der Plas (hubertha69@gmail.com) of Marja Meyvogel (mmeyvogel@kpnmail.nl).


Voorverkoop Disco 30-plus

disco n Op zaterdag 14 april kunnen 30-plussers weer lekker dansen of luisteren naar de muziek uit hun jeugd: de Disco uit de jaren zeventig en tachtig. Daarnaast ook veel hits uit de jaren negentig en ietwat modernere muziek.

Na het succes van de vorige keer in de Roskam is besloten om ook deze keer het daar te organiseren.
De zaal gaat om 20.30 uur open. Men kan dan al genieten van achtergrond muziek uit de jaren '60. Vanaf 21.15 uur start DJ Arie van Rooijen de grootste dance classics van toen.

De voorverkoop is weer gestart bij Shell De Jong en via arievanrooijen@hotmail.com Entree aan de deur € 7,50. In de voorverkoop € 5,00. De Roskam ligt aan de Turfmarkt in Katwijk aan de Rijn.