Roeiverenging Ferox start instapcursus sloeproeien

cursus n Roeiverenging Ferox start een Instapcursus Sloeproeien op woensdag 28 maart om 19.30 uur bij de ligplaats van de sloepen, Roversbrugpad 6. In 10 weken leer je de roeitermen en -techniek, waarmee je als team de roeisloep voortbeweegt. Daarnaast bouw je voldoende conditie en spierkracht op om af te sluiten met een wedstijd, de Kaagrace in Warmond. Probeer deze stoere sport uit, meet je krachten met de elementen van de natuur en meld je aan voor de instapcursus.

Sloeproeien is een echte teamsport waarbij gewerkt wordt aan een goede conditie en spierkracht. Bij Roeivereniging Ferox wordt zowel op wedstrijdniveau als recreatief geroeid. De wedstrijdroeiers nemen deel aan diverse wedstrijden in Nederland. Tijdens de training van de recreanten speelt vooral het sportief bezig zijn en de gezelligheid een grote rol. Er wordt geroeid op het kanaal richting Valkenburg of Oegstgeest. Voor wie de slag te pakken heeft staat al snel een tocht door de mooie natuur van de Kagerplassen of een rondje door de Leidse Grachten op het programma.

Probeer deze stoere sport uit en meld je vóór 14 maart aan voor de Instapcursus Sloeproeien die start op woensdag 28 maart 2018 om 19.30 uur bij de ligplaats van de sloepen, Roversbrugpad 6 in Katwijk. Voor slechts € 40,- leer je in 10 weken de roeitermen en -techniek, waarmee je als team de roeisloep voortbeweegt. Daarnaast bouw je voldoende conditie en spierkracht op om deel te nemen aan een wedstrijd, de Kaagrace in Warmond. Minimale leeftijd om deel te nemen is 16 jaar. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met RV Ferox via tel. 06 20139051 of bestuur.rvferox@gmail.com. Meer informatie is te vinden op www.rvferox.nl