Klaverjassen en jokeren bij DVS

kaarten n Op vrijdagavond 2 maart organiseert de Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) een gezellige klaverjas- en jokeravond in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51. Er zijn mooie prijzen te winnen. DVS zorgt voor de koffie en thee. Inschrijven kan vanaf 19.30 uur en het kaarten begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom.


Zondagavond-zang Bethelwijk

zingen n Op 4 maart is het weer zondagavondzag in de Bethelwijk. De avond begint om 20.30 uur en is om ongeveer 22.00 uur afgelopen. Er worden liederen gezongen uit Johan de Heer, maar ook Opwekking en Gezangen. De toegang is vrij. Er is wel een collecte voor de onkosten. Iedereen is van harte welkom.


Welkom in de Nieuwe Kerk

thema n Zondag 4 maart zal er om 10.00 uur in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat een 'Welkom in de Nieuwe Kerk' dienst worden gehouden. Ds. F. Wijnhorst zal stilstaan bij het thema: Waarom…? Hij zal aandacht schenken aan vragen als: Mag je God alles voor de voeten gooien? Door God verlaten: is dat een gevoel of een feit? Zou God zich ook wel eens voor ons kunnen 'verstoppen'? Na afloop van de dienst is iedereen welkom in Het Anker voor ontmoeting onder genot van koffie/thee. Er is kinderoppas en kindernevendienst in Het Anker.


Paasconcert

Pasen n Op Goede Vrijdag geeft Gerald Troost een concert in TriPodia te Katwijk. Thema is '100% voor jou!'

'Beleef een indringend concert met Gerald & Nelinda Troost, samen met professionele gastmuzikanten. Het programma zal bestaan uit ontroerende solo's over het lijden, sterven en opstaan van Jezus. Ook is er gelegenheid om samen te zingen.

Het concert wordt georganiseerd door Zingen in de Kerk, een initiatief van de Protestantse Kerk en Kerk in Actie. Tickets à 5 euro zijn te reserveren via www.zingenindekerk.nl.