Katwijk en haar maritieme verleden

Nieuw n In deze krant vindt u een artikel dat vertelt over het rijke maritieme verleden van Katwijk. Het is het eerste van een serie waarin vooral de visserij maar ook de koopvaardij waarin veel plaatsgenoten hun brood verdienden aan bod komen.

Voor de oudere generatie herkenbare verhalen hoe het er allemaal aan toe ging en hoe het leven op zee zich afspeelde. Ook voor de huidige generatie bijzonder interessant om hier kennis van te nemen. In het eerste artikel wordt er aandacht besteed aan de vleetvisserij vanaf de Tweede Wereldoorlog.


Senioren in debat met politiek

forum n Vrijdag 2 maart moeten de politieke partijen in Katwijk kleur bekennen hoe zij de toekomst van senioren in de komende raadsperiode zien. Dit doen zij tijdens de discussiemiddag in TriPodia, belegd door de gezamenlijke ouderenbonden.

Vrijdag 2 maart gaan de deuren om 14.00 uur open alwaar de partijen zich presenteren. Om 14.30 uur vormt een forum van vertegenwoordigers van de politieke partijen om te zeggen hoe zij dit zelf zien en worden de aanwezigen in de gelegenheid gesteld om hierop te reageren. De middag duurt tot 16.30 uur.


Koffieochtend De Fontein

Koffie n Iedereen is welkom voor een ochtend gevuld met gezelligheid en goede gesprekken op woensdagochtend 28 februari vanaf 10.00 uur. Dit onder het genot van een bakje koffie of thee. 'De Fontein', Willem de Zwijgerlaan 1a.