Afbeelding
Foto:

Meer duurzame uitvaarten in Katwijk

natuurlijk n Uitvaartondernemer Michel van der Bent wil meer aandacht voor duurzame uitvaarten in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Vanuit de gedachte om in moeilijke tijden echt iets voor een ander te kunnen betekenen, is hij zo'n twee jaar geleden begonnen als uitvaartondernemer in Katwijk. Nu neemt hij het voortouw en introduceert mogelijkheden om uitvaarten te verduurzamen.

Onder het motto dat iemand die zich tijdens het leven vasthoudt aan een duurzaam en milieubewust bestaan dit ook na het overlijden een vervolg zal willen geven, is van der Bent zich gaan verdiepen in verduurzaming in de uitvaartbranche. Hierdoor is hij onder andere gaan samenwerken met GreenCoffins, een Katwijks bedrijf dat al bijna 10 jaar gevlochten natuurlijke uitvaartproducten op de markt brengt volgens het principe 'People, Planet, Profit'. Deze drie P's vormen de basis voor duurzame ontwikkeling in kansarme regio's in de wereld.
GreenCoffins biedt als enige ter wereld door de World Fair Trade Organization gecertificeerde uitvaartproducten, een vriendelijk ogend, eerlijk en duurzaam alternatief voor de traditionele doodskist.

Van der Bent Uitvaart vindt het belangrijk dat mensen tijdig nadenken over hun (duurzame) uitvaart. Zo voorkomen families dat ze bij een uitvaart in korte tijd en onder druk veel keuzes moeten maken en gaat een uitvaart zoals de betrokkenen voor ogen hadden.

Op www.vanderbentuitvaart.nl staat meer informatie over dit onderwerp. Of neem vrijblijvend contact op via 06-23561917 of via info@vanderbentuitvaart.nl