Mevrouw C. Nijgh-Wiesmeijer werd gehuldigd omdat zij al 45 jaar lid is van het Evangelisatiekoor. | Foto: PR
Mevrouw C. Nijgh-Wiesmeijer werd gehuldigd omdat zij al 45 jaar lid is van het Evangelisatiekoor. | Foto: PR Foto:

Evangelisatiekoor huldigt trouwe leden

jubilares n Op haar jaarlijkse ledenvergadering van 19 februari heeft het Evangelisatiekoor een van de koorleden in de bloemetjes gezet wegens trouw lidmaatschap. Dit jaar betreft het mevrouw C. Nijgh-Wiesmeijer die reeds 45 jaar lid is van het koor. Uit handen van voorzitter Van Gils, ontving zij namens het koor een oorkonde met daarbij een boeket als blijk van waardering.

45 jaar lid zijn van een koor dat dit jaar 65 jaar bestaat is geen sinecure. Er zijn zelfs nog 2 leden van het koor, die haar overtreffen in het aantal jaren lidmaatschap.

Namens de leden prees de voorzitter ook de hier niet met name genoemde personen die nog niet zo lang, maar ook al wel heel wat jaren lid zijn, voor hun inzet en trouw. Er werden namelijk traditiegetrouw ook oorkondes uitgereikt voor 5-, 10- en 20-jarig trouw lidmaatschap.

Op 2 november hoopt het koor haar 65-jarig lustrum te vieren met een concert in De Fontein aan de Willem de Zwijgerlaan. Er is reeds gestart met de voorbereidingen voor dit lustrum, waarvoor men ook nog wel wat versterking zou kunnen gebruiken.

Wie belangstelling heeft, kan gerust eens kennismaken op maandagavond van 19.45 tot 21.45 uur in kerkelijk centrum Het Anker aan de Voorstraat tegenover de Nieuwe Kerk.