Handboek voor jeugdleiders uit de kerk

Jeugdwerk n Welzijnskwartier biedt in opdracht van de gemeente Katwijk advies en ondersteuning voor de vrijwilligers in het jeugdwerk van alle kerken(lijke organisaties) van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Als goed begin van het nieuwe jaar geven zij 100 maal het handboek voor jeugdleiders cadeau aan vrijwilligers uit het kerkelijk jeugdwerk

Ben jij vrijwilliger in het jeugdwerk van een kerk(elijke organisatie) in KRV, dan kun je bij Welzijnskwartier gratis het handboek voor jeugdleiders aanvragen.
Mail je naam, telefoonnummer, adres en kerk(elijke organisatie) waar je actief bent naar sannealblas@welzijnskwartier.nl Dan sturen wij het boek naar je toe. Let op: 1 boek per adres en wees er snel bij want op=op.


Kom en Prijsdienst

Dorpskerk n Op zondagavond 25 februari om 18.30 uur gaat wijkpredikant ds. Jac. Jongejan voor in de Kom en Prijsdienst in de Dorpskerk.

Als thema voor de dienst is gekozen voor 'Ik geloof wel… maar twijfel ook zo vaak'. Een actueel thema. Julian Jonker verzorgt de muzikale begeleiding op orgel en piano en Suzanne van Rijn neemt de solozang en ondersteuning van de samenzang voor haar rekening.


Grip op de knip

financiën n Heeft u aan het eind van de maand regelmatig geld te kort? Wilt u advies over hoe u beter met geld kunt omgaan? Wilt u voorkomen dat u in de schulden terecht komt? Kom dan eens praten bij het gratis financieel spreekuur van 'Grip op de Knip' in de bibliotheek. Want niemand zit erop te wachten om schulden te hebben.

De speciaal opgeleide vrijwilligers van 'Grip op de Knip' helpen mensen die hun financiële huishouding niet helemaal op orde hebben graag. Zij geven menselijk, betrouwbaar en professioneel advies over geldzaken en helpen u om niet in de schulden te raken of uit de schulden te komen. Hoe eerder u bij hen komt, hoe beter. Ga gewoon eens praten, het kost niets. Alles wat u vertelt, blijft geheim.
Het financieel spreekuur van 'Grip op de Knip' is op de volgende donderdagmiddagen van 14.00 tot 15.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever, Hoorneslaan 297: 22 februari, 29 maart, 26 april, 31 mei, 28 juni.