Cantate Deo zoekt leden op projectbasis

koor n Cantate Deo repeteert elke dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in de grote zaal van de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64. Het koor kan zeker versterking gebruiken. Voor alle stemgroepen zijn nieuwe zangers zeer welkom.

Op 12 oktober bestaat Cantate Deo 75 jaar. Het koor geeft dan een jubileumconcert in de Fonteinkerk. Onder meer wordt het oratorium 'De Schepping' van Johan Bredewout uitgevoerd. Dit is een Nederlands werk. Daarnaast zingt het koor nog 'Praise the Lord, o my soul', 'Panis Angelicus', 'King all glorious', 'Come, ye sons of art', 'Cantique de Jean-Racine', 'Messe Breve' an C. Gounod.

Op de dinsdagse repetitie kan men vrijblijvend komen luisteren en meezingen. Meezingen kan ook op projectbasis. Meer informatie bij mw. Adri van Rijn, tel. 4029682.


Babes in the Grass

Folk n Zaterdag 31 maart is de nieuwe datum van het folk concert dat Babes in the Grass ten gehore brengt in 't Zandgat. Eerder is het concert wegens ziekte geannuleerd.

Adri, Beppie en Elly, met elk een hilarisch muzikaal verleden, bespelen nu als akoestisch-dynamisch damestrio de podia in binnen- en buitenland. Met hun mengelmoes van folk, bluegrass, 'gouwe ouwen' en een flinke dosis humor, weten ze een sfeer te scheppen waar de meest verstokte pessimist nog vrolijk van zou worden. In een deel van hun optreden worden de dames ondersteund door Bruno van Hoek en Jan Pals.

Aanvang van het concert is 20.30 uur. Kaarten voor dit concert in 't Zandgat, E.A. Borgerstraat 58, kan men bestellen op www.kenokatwijk.nl. Ook verkrijgbaar aan het kantoor K&O Katwijk, Sluisweg 16. Toegangsprijs € 12,00 zowel in de voorverkoop als aan de zaal.