Vergeefse zoektocht in sloot door loos alarm

Loos n Op zondagavond 18 februari komt er bij de meldkamer een melding binnen van een lichtje dat zou schijnen in het water waar mogelijk een persoon zou liggen in een slootje langs de Melkweg.

Hierop werden de hulpdiensten massaal opgeroepen waaronder politie, brandweer en duikers van de brandweer. De politie was al als eerste aan het dreggen maar kreeg niets te pakken. Hierop is na aankomst van de brandweer van post Katwijk een brandweerman in waad pak het ijskoude water in gegaan om in het water te bekijken wat er zou liggen. Of het daadwerkelijk om een persoon met een fiets zou gaan of om misschien niets. De brandweer haalde hierop een brandend fietslampje boven water en zocht hierop de hele sloot af. Duikers van brandweer Leiden hebben de zoekslagen met z'n tweeën overgenomen. Deze maakte zochten nog in een groot gedeelte van de sloot. Ook zij troffen verder geen persoon aan.
Nadat werd besloten dat het alleen om een lampje zou gaan wat vermoedelijk in de sloot gegooid is werd de zoekactie afgerond en werden de pakken schoongespoten. Hierop konden de hulpdiensten weer retour naar de posten. Gelukkig werd er niemand gevonden en is er ook niemand als vermist opgegeven bij de politie.


Bingo bij DVS

bingo n Op vrijdagavond 23 februari houdt DVS een bingo in haar clubgebouw. aan de Nieuwe Duinweg 51. Speel mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen, zoals cadeau- en dinerbonnen en win de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers om op te knabbelen. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.